Back to All Events

ART + FOLK arrengerer - Å se på kunst sammen.

 • Bergen Kjøtt Skutevikstorget Bergen, Hordaland, 5032 Norway (map)
Tonje Bøe Birkeland, Charachter # V, Bertha Bolette Boyd,  Plate # 7 Pangabtsa 4250 m.a.s.l. (2016).  ** Change of plans!  Same schedule, same galleries.  But this tour will be seen as a pilot tour, so the price for now will go down to 300,-  There will still be served food and drink.  But Stene Matglede will hopefully join us next time** (Still a few spots available). ART + FOLK arrengerer kunst-tur i Bergen til to veldig spennende utstillinger. Dato: 7. Juni, 2017 fra 17-19:30 Sted: Bergen Antall plasser: 12 Mat:  Fingermat  Drikke:  Vin eller eplemost. Pris: 300,- (introduction price) På denne turen skal vi besøke to forskjellige utstillinger som finner sted i Bergen nå. Den første vil være Tonje Bøe Birkelands separat utstilling “Character #V” på Bergen Kjøtt, og deretter vil vi fortsette til Galleri S12s 10 års jubileumsutstilling “Raging Dreams” av den franske kunstneren Baptiste Debombourg.    Hvordan ser vi på en utstilling, og hvordan absorberer vi arbeidene som vises? Samtidskunst handler om å engasjere publikum. Dette krever av og til både tid og innsats fra tilskueren. Noen ganger får den oss til å tenke, assosiere og trekke våre egne konklusjoner. Andre ganger gjelder det først og fremst å oppleve kunsten vi har foran oss, og om å være mottakelige for den, og igjen andre ganger krever kunsten at vi interagerer med den. Vi blir aldri undervurdert som tilskuere; vi inviteres inn, og det forventes at vi tar oss tid. Vi kommer til å se på kunsten sammen, og sakte vil vi tolke arbeidene vi blir presentert. Dette vil vi gjøre gjennom å stille spørsmål, ta oss tid og gjennom samtale. Jeg vil gi dere noen hint om hvordan man kommer inn på en utstilling og begynner å se på det man har foran seg, og etter at vi er ferdige å se, skal vi snakke sammen og se hvordan det vi har opplevd har påvirket oss.  Vi vil også få sjansen til å høre direkte fra de som er hver dag på galleriet om deres egne tanker i en mer åpen og avslappet setting enn på en vernissage. Vi skal se, snakke, spise og drikke som en læringsprosess!

Tonje Bøe Birkeland, Charachter # V, Bertha Bolette Boyd,  Plate # 7 Pangabtsa 4250 m.a.s.l. (2016).

** Change of plans!  Same schedule, same galleries.  But this tour will be seen as a pilot tour, so the price for now will go down to 300,-  There will still be served food and drink.  But Stene Matglede will hopefully join us next time** (Still a few spots available).

ART + FOLK arrengerer kunst-tur i Bergen til to veldig spennende utstillinger.

Dato: 7. Juni, 2017 fra 17-19:30

Sted: Bergen

Antall plasser: 12

Mat:  Fingermat 

Drikke:  Vin eller eplemost.

Pris: 300,- (introduction price)

På denne turen skal vi besøke to forskjellige utstillinger som finner sted i Bergen nå. Den første vil være Tonje Bøe Birkelands separat utstilling “Character #V” på Bergen Kjøtt, og deretter vil vi fortsette til Galleri S12s 10 års jubileumsutstilling “Raging Dreams” av den franske kunstneren Baptiste Debombourg.  

 Hvordan ser vi på en utstilling, og hvordan absorberer vi arbeidene som vises? Samtidskunst handler om å engasjere publikum. Dette krever av og til både tid og innsats fra tilskueren. Noen ganger får den oss til å tenke, assosiere og trekke våre egne konklusjoner. Andre ganger gjelder det først og fremst å oppleve kunsten vi har foran oss, og om å være mottakelige for den, og igjen andre ganger krever kunsten at vi interagerer med den. Vi blir aldri undervurdert som tilskuere; vi inviteres inn, og det forventes at vi tar oss tid.

Vi kommer til å se på kunsten sammen, og sakte vil vi tolke arbeidene vi blir presentert. Dette vil vi gjøre gjennom å stille spørsmål, ta oss tid og gjennom samtale. Jeg vil gi dere noen hint om hvordan man kommer inn på en utstilling og begynner å se på det man har foran seg, og etter at vi er ferdige å se, skal vi snakke sammen og se hvordan det vi har opplevd har påvirket oss.

 Vi vil også få sjansen til å høre direkte fra de som er hver dag på galleriet om deres egne tanker i en mer åpen og avslappet setting enn på en vernissage. Vi skal se, snakke, spise og drikke som en læringsprosess!

Earlier Event: April 21
KUNSTMARKED
Later Event: December 8
JULEKUNSTMARKED